VERWARMING - SANITAIR

Voel de warmte! Even helemaal tot rust!

Warmtepomp

Een warmtepomp laat toe uw woning op een heel efficiënte manier te verwarmen door warmte uit de omgeving te halen.  Hoeveel energie u kunt besparen hangt af van het type of systeem van warmtepomp.

Condensatieketel gas

Met een condensatieketel haal je een veel hoger rendement dan met een conventionele verwarmingsketel door recuperatie van warmte uit de rookgassen die vrijkomen tijdens het verbrandingsproces.

Zonneboiler

Met een zonneboiler maak je warm water met de warmte van de zon. Ook op dagen dat de zon even wat minder fel schijnt, kun je flink wat energie besparen. Dat vind je natuurlijk ook terug in een lagere energiefactuur.

Sanitair

Wij installeren of renoveren uw volledige sanitaire installatie van afvoer- en toevoerleidingen tot de installatie en gehele afwerking van uw volledige badkamer.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een superieur alternatief voor verwarming met radiatoren. Vloerverwarming is niet alleen aangenamer maar ook energiezuiniger en ruimtebesparend.

Multi-energie systeem

Multi-energiesytemen combineren meerdere energiebronnen onderling. Denk maar aan een gascondensatieketel met zonnepanelen en een warmtepomp. Wij verzorgen de basisinstallatie en breiden uit wanneer uw budget het toelaat.

Vanhamme Jeroen


Je kan ons vinden op volgend adres

Diksmuidseweg 447 - 8904 Boezinge

Stuur ons gerust een e-mailtje

info@vanhammejeroen.be

Wij zijn te bereiken op dit telefoonnummer

+32 478 60 32 45

Onze merken